Златната Християна Тодорова проплака: Уморена съм! (виж изповедта й)

https://goreshto.net/novini/zlatnata-hristiyana-todorova-proplaka-umorena-sam-vizh-izpovedta-y/51200 Goreshto.net
Златната Християна Тодорова проплака: Уморена съм! (виж изповедта й)

Християна Тодорова призна, че се чувства изморена от целия този кошмар!

Златното момиче Християна Тодорова се умори. Това призна самата тя в социалната мрежа като сподели, че цялата наша Земя отдавна сигурно чувства същото. И вяроятно това е и причината за атаката на кошмарния коронавирус. Ето какво сподели чаровната и мила Християна Тодорова, при това написано наистина талантливо, както отдавна сме забелязали при нея:

"Уморена съм

Пускам те в своя дом,да бъдеш повече мой гост. Да събереш плодовете ми.Да пиеш от водата,която ти поднасям. Да усещаш свободата в душата си. Да дишаш чист въздух.Да се усмихваш на живота. Да живееш....

А ти така лакомо и алчно ме убиваш. Защо ? Уморена съм. Аз ти давам зелена природа,а ти я палиш. Аз ти давам билков лек,а ти правиш отрова. Аз ти давам дом,а ти го замърсяваш. Аз ти давам шанс да обичаш живота,а ти го мразиш. Аз ти давам любов,а ти от това правиш болест. Уморена съм. Не се сърди. Трябва да се защитя. Моето спасение са земетресенията,цунамитата и вирусите. Те са моят защитник от теб. Боли ме,защото си мое дете,но трябва да те науча да ме обичаш така,както аз обичам теб. -Твоя,планетата Земя", сподели златното момиче Християна Тодорова. А мнозина харесаха и споделиха мислите й в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.