Златни му пръсти: Ивана зарязала гадже заради "дядо си" Стоян Алексиев! (МНОГО СНИМКИ на студентката, която изпи акъла на актьора)

https://goreshto.net/novini/zlatni-mu-prasti-ivana-zaryazala-gadzhe-zaradi-dyado-si-stoyan-aleksiev-mnogo-snimki-na-studentkata-koyato-izpi-akala-na-aktyora/49946 Goreshto.net
Златни му пръсти: Ивана зарязала гадже заради "дядо си" Стоян Алексиев! (МНОГО СНИМКИ на студентката, която изпи акъла на актьора)

Ивана Бобойчева е 22-годишната любовница на Стоян Алексиев!

Самоличността й вече е факт. 22-годишната любовница на актьора Стоян Алексиев от "Откраднат живот" е Ивана Бобойчева. Едва ли има българин, който да не е научил за скандала с бруталните им снимки на улицата. И да не ги е видял. В кратце припомняме, че Стоян Алексиев беше изловен непосредствено до Народния театър, където посред бял ден бъркаше в гащите на младата студентка. Двамата се опипваха и целуваха страстно пред очите на оцъклените минувачи, съобщи вестник "Ретро". Историята им обаче се оказа по-дълга и любопитна. Двамата имат връзка повече от година като Ивана Бобойчева е участвала в няколко спектакъла със Стоян Алексиев. Младото дарование от НАТФИЗ изглежда доста устремена към театралната сцена. А кой по-добре от "дядо" Стоян може да я изстреля там. Потребителите вече го наричат "дядо й", защото 44 години разлика помежду им си е нещо повече от сериозно. Неясно как Ивана Бобойчева успяла да изпие акъла на Алексиев дотам, че съпругата му Надя разбрала за връзката им. Още преди благоверният й да се орезили пред цяла България. Двамата не са разведени, но Надя си стегнала багажа и се преместила да живее отделно от похотливия си съпруг. Близки до Ивана източници пък разкриха, че като влязла да следва в НАТФИЗ тя била обвързана. Разбира се, с младо момче на нейната възраст. Усетила чара и харизмата на 66-годишния Стоян Алексиев обаче, Бобойчева тутакси била шута на момчето и го разкарала от живота си. За да се отдаде на звездата от "Откраднат живот". "Златни му пръсти на тоя дядка, с които така плени това същество. Че то като го гледаме и като му знаем годините, освен пръсти в гащите, какво ли друго може да й предложи?!... Е, да - роли в театъра, разбира се", пишат потребители в социалната мрежа. Която избухна като бомба вчера след появата на скандалните фотоси на актьора. До момента Стоян Алексиев не е давал коментар по случая, но очакваме да го направи съвсем скоро. При този огромен "обществен интерес" ще е грехота да си замълчи, шушукат и негови колеги.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.