Звезда от "Стъклен дом" призна грешката на живота си

https://goreshto.net/novini/zvezda-ot-staklen-dom-prizna-greshkata-na-zhivota-si/49242 Goreshto.net
Звезда от "Стъклен дом" призна грешката на живота си

Георги Кадурин от "Стъклен дом" се жалва: Сгреших с киното

Звезда от "Стъклен дом" се жалва за най-важния избор в своя живот, а именно пътя към киното. Георги Кадурин призна, че никога не би станал актьор, ако трябва да избира сега, пише Skandalno.net. Познатият ни като Христо от "Стъклен дом" е разочарован от своята кариера. Всъщност той доста нашумя в последните години, но не е особено щастлив от професията си.

Георги Кадурин съветва силно щерка си Лора да не става актриса. В момента момичето избира между медицината и актьорското майсторство, но татко й правел всичко възможно да я убеди, че трябва да стане лекар.

[caption id="attachment_3596" align="alignright" width="300"]Staklen dom Кадурин от "Стъклен дом" си сгрешил професията[/caption]

Звездата от "Стъклен дом" отсича категорично, че в актьорската професия щастие няма. Цял живот пътуваш из страната, при това за не особено много пари. Нямало семейна идилия, нито сигурност и спокойствие, убеден е Кадурин.

Актьорът в момента е доста нашумял и с участието си в "Революция 2". За 2013 година имал общо девет представления в театъра и именно тогава почувствал, че е сгрешил фатално с актьорството. Залите били мрачни, студени, не ти създавали никакви подходящи условия за труд, а възнаграждението оскъдно, признава Георги Кадурин. Goreshto.net пък си мисли, че няма как всяко участие на актьора да се превръща в хит като "Стъклен дом". Между 2010 и 2012 година надали Кадурин е бил нещастен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.