Звездите от "Денсинг старс" нанесоха страшен удар на Албена Денкова!

https://goreshto.net/novini/zvezdite-ot-densing-stars-nanesoha-strashen-udar-na-albena-denkova/49442 Goreshto.net
Звездите от "Денсинг старс" нанесоха страшен удар на Албена Денкова!

Звездите от "Денсинг старс" си го върнаха на Албена Денкова за победата й!

Албена Денкова спечели титлата в танцовото шоу на България "Денсинг старс" и официално бе обявена за победител в тримесечното риалити. Победата й обаче предизвика негативната реакция на половин България и не само - самите участници в "Денсинг старс" скочиха срещу Албена Денкова, защото според тях победата й е нагласена, а реален фаворит на зрителите е певицата Михаела Филева.

[caption id="attachment_5162" align="alignright" width="300"]Албена Денкова Албена Денкова не получи подкрепата на нито една от останалите звезди в шоуто[/caption]

Най-големият удар за Албена Денкова дойде по време на афтърпартито след шоуто, когато звездите от "Денсинг старс" се събраха в известен столичен нощен клуб. Всички поливаха участието си в шоуто с отбрани питиета и танци до зори. Танци, в които самата Албена Денкова обаче, не взе особено участие.

И не, защото не я бива в тази част, разбира се, а защото предрешената победителка бе напълно изолирана от останалите си колеги. Всички участници се бяха събрали, прегръщаха се и не спираха да се смеят, докато Албена Денкова бе принудена да седи встрани и жадно да гледа към веселбата, към която обаче никой не пожела да я приобщи, пише Хотарена.нет.

[caption id="attachment_5164" align="aligncenter" width="300"]Албена Денкова бе загърбена от останалите на купона Албена Денкова бе загърбена от останалите на купона[/caption] [caption id="attachment_5165" align="aligncenter" width="300"]Забавляваха се без нея Забавляваха се без нея[/caption]

Няма нужда да казваме, че Михаела Филева бе най-обгрижвана от всички през цялото време, а Дарин Ангелов и Нели Атанасова директно и на висок глас оповестиха, че точно тя е тяхната фаворитка.

[caption id="attachment_5166" align="aligncenter" width="300"]Михаела Филева бе най-обгрижваната на афтърпартито Михаела Филева бе най-обгрижваната на афтърпартито[/caption] [caption id="attachment_5167" align="aligncenter" width="300"]Настроението на всички бе чудесно, с изключение на Албена Денкова Настроението на всички бе чудесно, с изключение на Албена Денкова[/caption]

Може би и това бе причината Албена Денкова да замине за Русия още на следващия ден след финала на шоуто, тъй като очевидно се почувства излишна и разбра, че купата може и да е нейна, но в сърцата на всички, истинската победителка е Михаела Филева.

Към днешна дата пък, продуцентите на Нова телевизия са в стрес, защото със заминаването си Албена Денкова наруши договора от "Денсинг старс". На практика тя прибра рекордния си хонорар и си би камшика от страната, зарязвайки всякакви предстоящи появи и интервюта.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.