53-годишната Ивет Григорова взриви: Възрастта е цифра, правете това и мъжете ще заекват около вас!

Ивет Григорова изглежда шеметно и тотално разбива много млади момичета!

https://goreshto.net/shoubiznes/53-godishnata-ivet-grigorova-vzrivi-vazrastta-e-cifra-pravete-tova-i-mazhete-shte-zaekvat-okolo-vas/124070 Goreshto.net
53-годишната Ивет Григорова взриви: Възрастта е цифра, правете това и мъжете ще заекват около вас!

Ивет Григорова изглежда шеметно и тотално разбива много млади момичета!

Някъде някой беше казал, че има баби на по 20 и мацки на по 50... и е напълно прав. Доказателството е една Ивет Григорова, която е на 53 години, а слага в джобчето си доста млади момичета, които са се занемарили или направо разплули...

Ивет, както знаем, е майка на актрисата Луиза Григорова, както и собственик на агенция за модели. Причината да изглежда перфектно обаче, не е само фактът, че работи цял живот с манекенки, а че това е начинът й на мислене.

Григорова заяви наскоро, че празниците никога не я тревожат и може да се отпусне и да си хапне, защото преди тях е на режим, по време на празника не преяжда, а след него отново се заема с режимите и спорта - задължително.

"Ако правите това, никога няма да се боите от възрастта, напротив. Яжте малко, яжте полезни неща, имайте хубави мисли, смейте се и спортувайте. Не може да избягаме от спорта и примерно само да гладуваме, защото тогава тялото мисли, че трябва да се спасява и спира да сваля килограми. Ако не обичате фитнес, тогава правете упражнения у дома, или се разхождайте, но винаги се движете", казва Ивет.

И можем да й вярваме, предвид младежката й форма и факта, че вторият й мъж е по-млад от нея, а я гледа с обожание.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.