60-годишният Георги Христов в ефир: Днес съм много по-добър в с*кса и разкрепостен! (призна, че има човек до себе си)

Георги Христов шашна Петя Дикова с признания!

https://goreshto.net/shoubiznes/60-godishniyat-georgi-hristov-v-efir-dnes-sam-mnogo-po-dobar-v-sksa-i-razkreposten-prizna-che-ima-chovek-do-sebe-si/126269 Goreshto.net
60-годишният Георги Христов в ефир: Днес съм много по-добър в с*кса и разкрепостен! (призна, че има човек до себе си)

Георги Христов шашна Петя Дикова с признания!

Големият Георги Христов смая Петя Дикова и дори я накара да се изчерви в ефир, с признанията, които направи. Знаем, че певецът хич не си поплюва и е с доста "голяма" уста, така че рискове в интервютата винаги има.

Петя го попита какъв е бил на 20 години и какво не е правил тогава, а той отвърна, че не е пишел песни, защото още го било страх. "Сега вече това отдавна отмина и съм уверен в музиката, в таланта си. А и съм много по-добър в онова с четирите букви", смигна Христов, а Пипи се изчерви и поиска да узнае за пица или за кекс говори...

В течение на разговора Георги Христов призна и още нещо, за което феновете му отдавна се чудят. Призна, че е във връзка. "От доста време имам своя човек до себе си и той ме прави много щастлив. Всеки ден чувам думите "обичам те", а на тези години се научих да ги казвам и аз. Преди не можех, нещо все ме спираше", разказа певецът.

Той сподели и че живее в доста малко на площ жилище, но може да го нарече истински дом. За разлика от огромните къщи и дори имения, в които можеш да бъдеш сам и нещастен.

Накрая, в типичния си стил, Георги Христов се обърна към онези, които му мислят злото и заяви, че им пожелава да им се случи това, което говорят, пишат и мислят за него.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.