61-годишната Елвира Георгиева разкри хранителния си режим за младост!

Преди години Елвира Георгиева е била заклета вегетарианка!

https://goreshto.net/shoubiznes/61-godishnata-elvira-georgieva-razkri-hranitelniya-si-rezhim-za-mladost/131232 Goreshto.net
61-годишната Елвира Георгиева разкри хранителния си режим за младост!

Преди години Елвира Георгиева е била заклета вегетарианка!

Певицата Елвира Георгиева, която и малчуганите знаят с нейния "Коминочистач", след два месеца ще навърши 62 години. Певицата обаче продължава да изглежда чудесно за възрастта си и не крие, че за нея визията е от огромно значение.

Макар отдавна да се е оттеглила от голямата сцена и да има сравнително малко и подбрани участия, тя твърди, че винаги се грижи за три неща - лицето си, тялото си и душата си. Ако не се грижиш за третото и основното, то другите две ще пострадат, вярва тя.

Елвира разкри, че преди години е била заклета вегетарианка, но после прояла месо. От доста време вече тя спазва режим, в който яде месо и месни деликатеси само във вторник и събота. Два дни в седмицата и нито ден повече като е свикнала да не ги сменя и си кара на същите.

През останалото време тя залага на пресните или варени на пара зеленчуци, на рибните изкушения и всички полезни за организма храни. Плодовете и смутитата също са част от ежедневното й меню, както и гледа да има повечко движение.

Знаем, че съпругът й пък е пластичен хирург и редовно поддържа лицето й във възможно най-добрата форма.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.