65-годишната Катя от "Ритон" разкри тайната си: От 35 години всеки ден пия това за младост и здраве!

Катя от "Ритон" разкри своята женска рецепта!

https://goreshto.net/shoubiznes/65-godishnata-katya-ot-riton-razkri-taynata-si-ot-35-godini-vseki-den-piya-tova-za-mladost-i-zdrave/118622 Goreshto.net
65-годишната Катя от "Ритон" разкри тайната си: От 35 години всеки ден пия това за младост и здраве!

Катя от "Ритон" разкри своята женска рецепта!

Своята тайна женска рецепта за здраве, за красота и младост, разкри Катя от "Ритон". Чаровната половинка на Здравко Желязков е на 65 години, но още е мацка, та дрънка... Хубостта й е безспорна, а възрастта изобщо не й личи, което е всеобщо мнение.

В свое интервю наскоро Катя Михайлова реши да разкрие на фенките си какво прави за тази си ослепителна визия и това се оказа съвсем простичко. Тя призна, че от цели 35 години всеки ден на гладно пие топла вода, в която е изстискала половин лимон. Нещо, което и Лили Иванова не пропуска от десетки лета.

Другото, което Катя много цени за здравето си, е плодът на годжи бери. Залива плодчетата с вряла вода и ги оставя, а после пие от течността и си взима по няколко от тях през деня.

Катя от "Ритон" обясни и че се стреми да се храни разделно, но всяка пролет спазва и прочутата 90-дневна диета. На новолуние и на пълнолуние пък не приемала цял ден нищо друго, освен вода и чай.

"Всеки има своя метод да се поддържа в кондиция и затова не всичко е полезно за всеки. Но съм убедена, че ако направим дори минимални усилия, те ще ни се отразят перфектно", казва певицата.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.