69-годишната Камелия Тодорова: Искам мъж, чакам принца да се появи! (ВИЖ ТУК)

Камелия Тодорова още не се е отказала от любовта!

https://goreshto.net/shoubiznes/69-godishnata-kameliya-todorova-iskam-mazh-chakam-princa-da-se-poyavi-vizh-tuk/123365 Goreshto.net
69-годишната Камелия Тодорова: Искам мъж, чакам принца да се появи! (ВИЖ ТУК)

Камелия Тодорова още не се е отказала от любовта!

Със сигурност мнозина ще й се присмеят, други ще се подиграват, но тя е напълно права. Камелия Тодорова не се е отказала да търси и да чака любовта, въпреки че скоро ще празнува 70-годишния си юбилей.

Това призна самата тя публично като заяви, че е доволна от настоящия си живот, в който й липсва само едно нещо - мъж.

"Всичко ми е чудесно. Спокойна съм, уверена, доволна. Но това, което душата ми иска, е да срещне сродната си душа. Не съм спряла да вярвам, че може и да е по-късно, но ще срещна принца на белия кон. Искам мъж, който да ме обича и по когото аз също да съм луда", разкри певицата.

Разбира се, дебилите се присмяха, но не са и никак малко тези, които я поздравиха за смелостта и младостта на духа, уверявайки я, че любовта възраст не знае и може да те споходи по всяко време. "Дори ще е по-хубава, защото ще е зряла и улегнала", пишат й в нета потребители.

Иначе певицата продължава да преподава на ученици по пеене, а в свободното си време се радва на внуци и на уютния си дом. Камелия Тодорова си спомня за миналото, в което е правила доста нередни неща, като например злоупотребата с алкохол, но твърди, че отдавна вече не пие и дори не се сеща за чашката.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.