А такаа: Вижте с коя наша известна дивачка се заигра Сашо Кадиев! (СНИМКИ)

Сашо Кадиев се държи доста фриволно с палавницата!

https://goreshto.net/shoubiznes/a-takaa-vizhte-s-koya-nasha-izvestna-divachka-se-zaigra-sasho-kadiev-snimki/123654 Goreshto.net
А такаа: Вижте с коя наша известна дивачка се заигра Сашо Кадиев! (СНИМКИ)

Сашо Кадиев се държи доста фриволно с палавницата!

Голям палавник се извъди Сашо Кадиев, но какво е мнението на половинката му Ивелина Чоева по темата, тепърва предстои да разберем. Мамин Сашко, както го наричат, вее байрака, че се връща с почести в Би Ти Ви, при това на доста мързелива и добре платена работа.

Както знаем, той ще е водещият на шоуто, което ще замести това на Цитиридис и явно в момента му е широко около врата, та има време за палуване и закачки с млади и атрактивни мацки. Не, че Ивелина също не е млада, но е далеч по-скромна и обрана от чудото... Дара.

Да, фурията Дарина Йотова пусна в мрежата клипче, на което странно защо е в автомобил с Кадиев и двамата се спогаждат чудесно. То не са усмивки, то не са палави погледчета, то не е цирк... И ако за Дара е ясно, че едва ли ще се загледа по актьора, още повече, че има далеч по-привлекателно гадже, то за Сашко изобщо не е гаранция, че няма да лудне.

"Дарето е доста шармантна, а и какви "очи" вади само, лелеее... Ивелинчето може и да е модел, ама е плоска като дъска за рязане, а тия бомби на Йотова са си предизвикателство за всеки мъж", коментират мераклии в мрежата.

В крайна сметка не се разбра какви ги вършат двамата заедно, но вероятно става дума за някакъв проект.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.