Адекватна ли е: Сузанита криела от мъжа си, че се чекне г@ла по сайтове за възрастни!

Сузанита помоли да не казват на Марк Славов!

https://goreshto.net/shoubiznes/adekvatna-li-e-suzanita-kriela-ot-mazha-si-che-se-chekne-g-at-la-po-saytove-za-vazrastni/119269 Goreshto.net
Адекватна ли е: Сузанита криела от мъжа си, че се чекне г@ла по сайтове за възрастни!

Сузанита помоли да не казват на Марк Славов!

Сузанита, която роди първото си дете, все още е със същия стар акъл - демек никакъв. В това се убедиха нейни последователи, станали свидетели на поредните й разчепатени и полуг@ли снимки в мрежата. А знаем и че щерката на Орхан Мурад не се срами да се пуска и в сайтовете за възрастни, от които падат кинти, в зависимост от посещаемостта.

За да се радва на гледаемост там обаче, Сузито трябва да е задължително без дрехи и да прави някои доста пикантни неща... така, де - никой няма да праща ей така, за нищо.

Нейни последователи, явно видели скандалните й фотоси, директно я попитаха в чат дали Марк Славов - бащата на сина й, знае за тези й снимки. "Нее, не знае и моля ви да не му казвате!", написа моментално Сузанита.

Е, ясно е, че си прави майтап и по-скоро се опитва да прояви сарказъм, защото едва ли Славов е толкова тъп, нито живее на друг континент, за да не е наясно с нещо, което отдавна знае цялата страна.

Дори вярваме, че Сузито пуска тези неща не само с негово знание, но и с неговата "благословия", защото в крайна сметка тези пари ще ги харчат после двамата. Струва ли си цената обаче, това вече е съвсем отделен въпрос.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.