Адекватна ли е?! Сузанита с две травми от катастрофата, но не иска да отиде на лекар! (СНИМКИ)

Сузанита дори сама си заснела катастрофата!

https://goreshto.net/shoubiznes/adekvatna-li-e-suzanita-s-dve-travmi-ot-katastrofata-no-ne-iska-da-otide-na-lekar-snimki/139194 Goreshto.net
Адекватна ли е?! Сузанита с две травми от катастрофата, но не иска да отиде на лекар! (СНИМКИ)

Сузанита дори сама си заснела катастрофата!

Както разбрахме тези дни, бясната Сузанита е претърпяла катастрофа с бъги, от която, за щастие, се е измъкнала без сериозни наранявания и отново за щастие, е била сама - и в бъгито, и на мястото.

Случило се в Гърция, където тя снимала две нови свои парчета и била така ентусиазирана, че ги пуска, че решила да се повози и да покуфее малко на силна музика, шофирайки сама из неравния терен.

Не е ясна причината за катастрофата, но е ясно и видимо от кадрите, че бъгито се е обърнало по таван, а самата щерка на Орхан Мурад се е изтипосала до него за снимка. Пустият му рейтинг в мрежите - и до тоалетна не ходят, без да се снимат, отврат - възмутиха се потребители в нета.

Действително постъпката на Сузи Мурад е крайно тъпа, още повече, че тя сподели за две свои травми от инцидента, след които още не е отишла на лекар. Певицата каза, че има навяхване на врата и на единия крак, но щяло да й мине като на куче, не искала доктори.

"Ама снимки искаш, нали?! И лайкове искаш. Егати патките, дето сте се нароили в тая държава, а после се чудим откъде ни идват тъпите политици - ами ей от такива малоумни общества като нашето", гневят се хората.

А чалга рапърката да внимава повече и да пази, както себе си, така и отсрещните!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.