Аферим!! Мъжът на п@рноактрисата Диана Габровска: Напълно я подкрепям и се гордея с нея!

Мъжът на Диана Габровска заяви, че е горд от професията на благоверната му!

https://goreshto.net/shoubiznes/aferim-mazhat-na-p-at-rnoaktrisata-diana-gabrovska-napalno-ya-podkrepyam-i-se-gordeya-s-neya/126656 Goreshto.net
Аферим!! Мъжът на п@рноактрисата Диана Габровска: Напълно я подкрепям и се гордея с нея!

Мъжът на Диана Габровска заяви, че е горд от професията на благоверната му!

Все сме чували за разкрепостеност, но чак дотам... Питаме се колко ли са мъжете у нас, а и зад граница, които биха плеснали с ръце и биха викнали "УРА!" затова, че съпругата им и майка на децата им, се снима в п@рно филми. Но не просто еротични такива, а живо и дори брутално п@рно - както си му е редът...

Убедени сме, че подобни господа са малко, да не кажем, че почти ги няма. Изключение от правилото обаче е Тони Габровски - съпругът на всеизвестната у нас Диана Габровска, която навремето се цани за кметица на Момин проход, а после направи набързо над десет филма за възрастни в гръцка компания.

Предполагаме какви ще са физиономиите на повечето читатели, след като разберат, че Тони не само е съгласен с професията на женичката си, но и я подкрепя.

"Разбира се, че я подкрепям. Горд съм с нея и смятам, че си намери мястото. Преди време, когато изтекоха първите й голи снимки на кметските избори, тя рухна. Затвори се, не искаше да се среща с никого, не общуваше с друг, освен със семейството си. Притесних се за нея и страшно ме беше яд на хорската злоба и псевдо морал", разказва Тони.

Днес той е убеден, че жена му е свободна, чувства се добре и е щастлива, а това влияело чудесно на отношенията им вкъщи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.