"Ах, колко съм скъпа", писна Светлана Гущерова, а мрежата я подигра, че носи ментета! (СНИМКИ)

Светлана Гущерова не пропуска да натърти колко са богати с мъжа й!

https://goreshto.net/shoubiznes/ah-kolko-sam-skapa-pisna-svetlana-gushterova-a-mrezhata-ya-podigra-che-nosi-menteta-snimki/117053 Goreshto.net
"Ах, колко съм скъпа", писна Светлана Гущерова, а мрежата я подигра, че носи ментета! (СНИМКИ)

Светлана Гущерова не пропуска да натърти колко са богати с мъжа й!

Светлана Гущерова май бързо забрави времето, когато беше Светлана Василева или дори Светлана от Търговище - провинциалното девойче без пукнат лев в джоба, което идва в столицата в търсене на богат мъж. Е, добре, богат мъж се намери. Дори се намери и начин тотално да си смени физиономията и то така, че в началото сме сигурни, че и на родителите й им е било трудно да я разпознаят...

Всичко това е добре, щом й харесва. Но, давай го малко по-скромно бе, Светле! Не забравяй откъде си тръгнала, защото не бива - знаеш... Но Гущерова - не, та не! Трябва да покаже колко са богати с мъжО й и как Християн Гущеров може да е "мечо", може и да я побийва чат-пат, ама пък я облича в марки.

Тези дни Светлето се намърда на стола на гримьора Цецо Андреев, за да й направи макиажа и нямаше как да не набута в очите на всички късите си гащи, които стрували... колко беше... а, да - 1320 долара. Щото, видиш ли, били на марката "Луи Вюитон".

Да, де, ама потребителите не се ловят така лесно. Мнозина се присмяха на Светлана, че се опитва да заблуждава с ментета и реплики, които в столицата, дал Господ.

"Какви гащи на Вюитон, ма?! Добре, че Добромир Гущеров ви отпуска някой лев за децата и за две-три почивки. А гащите ти... да са живи и здрави базарите", хилят се зевзеци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.