Актьорите се разбесняха: Отново пробутаха Рая Пеева с предаване в Би Ти Ви, този път влиза и семейно! (ВИЖ ТУК)

Рая Пеева и Красимира Демирова ще са водещите на новото предаване!

https://goreshto.net/shoubiznes/aktyorite-se-razbesnyaha-otnovo-probutaha-raya-peeva-s-predavane-v-bi-ti-vi-tozi-pat-vliza-i-semeyno-vizh-tuk/143803 Goreshto.net
Актьорите се разбесняха: Отново пробутаха Рая Пеева с предаване в Би Ти Ви, този път влиза и семейно! (ВИЖ ТУК)

Рая Пеева и Красимира Демирова ще са водещите на новото предаване!

А стига, де! Омръзнаха ни едни и същи лица, а и колегите им вече надават вой и с право. Днес гръмна новината, че новото предаване на Би Ти Ви "Кажи честно" ще е с не една, а две водещи. Две жени, при това майка и дъщеря. И тези жени са Рая Пеева и Красимира Демирова.

Да, двете са актриси, но не, колегите им не смятат, че са най-добрите за тази работа, още повече, че Рая неведнъж се е изявявала на екран, дори беше в "Преди обед" по едно време, но присъствието й там така и си остана - незабелязано и незапомнено от никого. Действително доста хора се бъркат и се чудят дали тя беше в това, или в друго предаване.

"Безлична работа, но нагласена. Веднъж вържеш ли си връзките в някоя от нашите калпави телевизии, всичко ти е уредено. Може и да си най-големия скапаняк, за нищо да не ставаш, но не - вътре си. Че сега и родата помъкнала", гневят се колеги на Пеева, които са категорични, че за местата на водещите е имало кастинг, който обаче е бил нагласен и решен в полза на Рая още отдавна.

Е, един човек поне със сигурност й се радва и това е Явор Бахаров. Започне ли предаването, гаджето му ще взима доста добра заплатка от него, а знаем, че той не излиза от кръчми и барове, което си иска пари.

"Удари тотото момчето, сега нема да изтрезнее", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.