Албена Вулева: Няма да се връщам в България, не мога да ви гледам!

Албена Вулева отново се изцепи в типичния си стил!

https://goreshto.net/shoubiznes/albena-vuleva-nyama-da-se-vrashtam-v-balgariya-ne-moga-da-vi-gledam/53370 Goreshto.net
Албена Вулева: Няма да се връщам в България, не мога да ви гледам!

Албена Вулева отново се изцепи в типичния си стил!

Вярна на себе си остава устатата Албена Вулева, въпреки годинките, които минават. Казват, че с възрастта човек помъдрявал, натрупвал опит, укротявал се, ставал по-смирен... Дръжки! Какъвто ти е нравът, такъв си оставаш и ти, и това за пореден път доказа за себе си бившата водеща на "Сигнално жълто".

Блондинката се изцепи, типично в свой стил, че няма намерение да се връща в България. Щяла да остане да живее в Кипър, където работи вече от няколко години, защото там й харесвало много повече. В България хората били злобни, гадни и завистливи..

"Няма да се връщам, не искам и да чувам за тази държава, която отдавна е просто територия, а и честно казано, не мога да ви гледам! Това са едни дребни душички, алчни, злобни, простаци... не, благодаря! Оставам си в Кипър, тук е рай", коментира Албена Вулева.

Скоро тя заминавала за Франция, където щяла да се отдаде на заслужена почивка от работата. "Отивам в Марсилия. Първо си мислех, че това е в Италия, а то било във Франция", смее се Вулева, но това може да е и някоя от нейните шегички.

Колкото до личния си живот, тя не отваря дума, та се предполага, че още е сингъл или поне няма сериозна връзка, а само развлечения. А и навремето тя неведнъж бе казвала, че не иска мъж, защото мъжете са отвратителни. А за раждане не щеше и да си помисли.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.