Алекс Богданска изрева: Защо все на мен, бе?!

Алекс Богданска се оплака подобаващо!

https://goreshto.net/shoubiznes/aleks-bogdanska-izreva-zashto-vse-na-men-be/119713 Goreshto.net
Алекс Богданска изрева: Защо все на мен, бе?!

Алекс Богданска се оплака подобаващо!

Подобаващо оплакване и "рев" в социалната мрежа дръпна манекенката Алекс Богданска. Ами така де, реклама не се прави само с фотосесии, трябва си и малко житейски истории.

Поради простата причина, че в момента се води разведена, а още не желае да покаже новия си приятел (кой знае защо), Александра реши да събира лайкове с тюхкане. Тя разказа, че преди дни е станала свидетел на това как нагъл апаш се опитва да й открадне колата.

Богданска била на пазар заедно с малкия си син Габриел и на връщане видели как онзи се мъчел да им открадне возилото. Алекс обаче явно не е чувала, че като се разказва подобна история, е редно да обясниш къде се е случило това, как си реагирала, как си предотвратила кражбата и как е реагирала полицията.

Тя обаче спести всички тези "подробности", защото реши да се завайка с друго. А именно как за един ден органите на реда, в частност катаджии, я дарили с цели четири акта.

"Ами да, аз също имам проблемите на всички нормални хора, не съм по-различна от останалите", казва Богданска. А потребители масово я "нахраниха", коментирайки, че тя де факто е обикновен човек.

"За каква се взе, за много специална или нещо Вип ли?! Смешка!", пишат в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.