Алекс Богданска се цепи: Не тръгвам на почивка без 200 бански! (в мрежата я попиляха)

Алекс Богданска взе да го играе "голямата работа"!

https://goreshto.net/shoubiznes/aleks-bogdanska-se-cepi-ne-tragvam-na-pochivka-bez-200-banski-v-mrezhata-ya-popilyaha/127934 Goreshto.net
Алекс Богданска се цепи: Не тръгвам на почивка без 200 бански! (в мрежата я попиляха)

Алекс Богданска взе да го играе "голямата работа"!

На "голямата работа" започна все повече да се прави Алекс Богданска. Бившата съпруга на Дани Петканов досега градеше образ на невинна и мила душичка, пърхаше с мигли и лицемерничеше с детска усмивка, но... май нещата се обърнаха.

Напоследък тя го раздава много ВИП. Откакто се похвали, че си е купила нов апартамент, Богданска се държи дори неадекватно. Както в случая днес, когато заяви, че не тръгвала на почивка без 200 чифта бански. Ти да видиш... че тя и Кейт Мидълтън го дава по-скромно (всъщност тя по принцип си е скромна, защото има класа, за разлика от нашенката).

Бившата Петканова записа дори и клипче, на което се фръцка с всевъзможни цветове и дизайни бански, без да я е еня, че 90% от последователките й едва свързват двата края, за да си купят един или два за лятото.

При все, че наскоро стана ясно, че жилището на Алекс не е купено от Алекс, а от скандалния Чочо Несебърския, подобни изхвърляници от нейна страна са нелепи. Оказа се, че Чочо бил щедър към манекенката, защото тя била "щедра" към него в леглото и отговаряла на всичките му повиквания зад граница.

"И тая наглярка ще има очи да се перчи и да се надува на хората... Егати боклуците, дето се навъдиха в тая държава", попиляха я в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.