Алекс Сърчаджиева потвърди, че няма да води "Игри на волята" (Вижте как се издаде)

https://goreshto.net/shoubiznes/aleks-sarchadzhieva-potvardi-che-nyama-da-vodi-igri-na-volyata-vizhte-kak-se-izdade/51601 Goreshto.net
Алекс Сърчаджиева потвърди, че няма да води "Игри на волята" (Вижте как се издаде)

Алекс Сърчаджиева се появи в конкурентната бТВ

Актрисата и тв водеща Александра Сърчаджиева смени телевизията. След като дълги години беше кадър на Нова телевизия, като лице на изданията на "Биг Брадър", а също така и на заместилия го риалити формат "Игри на волята", дъщерята на Пепа Николова се появи в конкурентната bTV. С изявата си в "Преди обед" в конкурентната медия, Сашка сякаш потвърди слуховете, че няма да е лице на новия сезон на "Игри на волята", за което се писа наскоро. Нищо чудно дебюта й в bTV да е едно ново начало за тв звездата в предстоящ формат, шушукат в медийните среди. [caption id="attachment_18693" align="alignnone" width="365"]Алекс Сърчаджиева Снимка: Инстаграм[/caption] Сашка впечатли водещата Деси Стоянова с новата си визия, за която каза, че не е повод да излезе от депресия. "Обикновено нали казват, че жената като е в депресия и променя нещо, но аз просто имах нужда малко да сменя цвета. Малко да ми излезе лицето, че иначе съм като бялата гостенка", сподели Сърчаджиева. Освен визуални промени по време на пандемията, тя обясни, че с дъщеря й София са завършили онлайн 3 клас, като в последните два месеца са избягали от София, отсядайки при нейни много близки приятели, които приема за семейство. От няколко дни вече са в столицата, като утре вечер се стяга и за завръщането си на театралната сцена. В петък от 19 часа ще играе в постановката на Сатиричния тетаър - "Терапевти". "Вълнувам се, притеснявам се...", не скри актрисата. "Ще играем вътре на голяма сцена, ще се спазват всички мерки за сигурност. Ще бъде много различно, защото салона няма да бъде пълен", обясни още водещата. В интервюто си Александра разказа за важните уроци, които научила от своята майка - покойната актриса Пепа Николова. "Научи ме да бъда честна и да се опитвам да вървя пътя си достойно. Независимо дали ще ми бъде трудно. Обясняваше ми, че честните хора в тази държава не са много удобни, но трябва да казваш истината, защото лъжата рано или късно се разбира, дори и след 20 годин. Научи ме да не се взимам много на сериозно. Да не се мисля за велика, за някаква звезда, защото днес те има, а утре те няма. Надявам се някъде отгоре да ме гледа и да вижда, че вървя точно по тези стъпки", призна емоционално тя. Сърчаджиева сподели, че няма нищо против детето й да тръгне по нейните стъпки на актриса, но не на шега й предвеща друго бъдеще. "Казвам го за пореден път: Искам да стане банкер и да ми купи остров. Ако реши да стане актриса - пътят е нейн, няма да я възспирам. Така както моята майка не се намеси на времето. Но тя беше много стресирана, защото според нея аз трябваше да стана адвокат", разказа още Сашка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.