Александър Сано купува оръжие: Цакат му 5000 лева сметка за ток!

Александър Сано щял да се гътне като видял съобщението!

https://goreshto.net/shoubiznes/aleksandar-sano-kupuva-orazhie-cakat-mu-5000-leva-smetka-za-tok/121721 Goreshto.net
Александър Сано купува оръжие: Цакат му 5000 лева сметка за ток!

Александър Сано щял да се гътне като видял съобщението!

Александър Сано е известен със спокойствието, усмивката и широтата на душата си. Вечният веселяк и душа на компанията, но... и неговото търпение си има предел, който беше достигнат преди няколко дни.

Половинката на чаровната Нели Атанасова получава съобщение, в което пише, че трябва да си плати тока. Дотук нищо необичайно, разбира се. Но поглеждайки надолу, Сано вижда и самата "сметчица", която е в размер на 5000 лева. Да, 5 бона - и цифром, и словом.

И три палата да поддържаше актьорът, пак нямаше да натрупа такава индустриална сметка за ток. Първата му реакция била да побеснее и да се запита къде е най-близкият оръжеен магазин. После обаче се върнал пак на съобщението и го прочел отново, отчитайки вече, че е фалшиво.

Опит за измама, пък който се върже. "Абе, тези ало-измамници нещо са се преквалифицирали, бе?! Ей, това ако българинът впрягаше цялата си енергия и акъл да прави нещо хубаво и полезно, отдавна да сме задминали и Швейцария", смее се Сано.

Това не е първият опит за измама, с който се сблъсква актьорът. Преди време измамници се опитваха да събират пари като се представят за него чрез фалшиви профили.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.