Александър Сано взриви: Бях боклук, баща ми се срамуваше от мен!

Александър Сано призна за най-голямата си болка!

https://goreshto.net/shoubiznes/aleksandar-sano-vzrivi-byah-bokluk-bashta-mi-se-sramuvashe-ot-men/124972 Goreshto.net
Александър Сано взриви: Бях боклук, баща ми се срамуваше от мен!

Александър Сано призна за най-голямата си болка!

Чаровникът Александър Сано е познат на всички като дългогодишният партньор на красивата Нели Атанасова и прекрасен баща за сина й от покойния Иво Карамански. Макар че Нели е с няколко години по-възрастна от Сано, той никога не е поглеждал встрани и продължава да я гледа влюбено, както в първия ден.

Актьорът е за още по-големи овации и възхищение заради това, че винаги се е отнасял със сина на половинката си като със свой и дори момчето искаше да вземе неговата фамилия и да се раздели с бащината си...

Всички тези неща някак не пасват на това, което разкри Александър Сано преди ден и което взриви мрежата. Оказа се, че когато е бил доста млад, той е бил съвсем различен човек, дори се определи като хаймана и боклук.

"Как да наречеш човек, чиито баща се срамува от него?! Не е ли боклук?! Да, моят баща се срамуваше от мен и аз видях това в очите му. Сякаш сърцето ми се скъса тогава и реших, че не мога повече да продължавам по същия начин и трябва коренно да променя живота си", каза Сано.

Той не уточни какви точно тъпотии е правил, но призна, че винаги, когато се сети за този период, го хваща яд и срам.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.