Ама тя не мърда, бе: Данчето Христова разкри ритуалите си за младост! (ще чукне 80, а я вижте!)

Данчето Христова наистина се е съхранила чудесно!

https://goreshto.net/shoubiznes/ama-tya-ne-marda-be-dancheto-hristova-razkri-ritualite-si-za-mladost-shte-chukne-80-a-ya-vizhte/112971 Goreshto.net
Ама тя не мърда, бе: Данчето Христова разкри ритуалите си за младост! (ще чукне 80, а я вижте!)

Данчето Христова наистина се е съхранила чудесно!

Тази година тя ще навърши 80 години, но никой не й дава повече от 70, че и надолу. Данчето Христова няма сериозни пластични операции и други интервенции, защото казва, че не ги харесва, а и я е страх от тях.

"Колко пъти отиват хората уж за хубаво, а после не могат сами да се познаят и реват. Не, благодаря! А и Господ ми е дал що-годе симпатични черти, не щем да сме перфектните красавици", смее се обичаната певица.

За това, че годините не й личат изобщо обаче, благодари и се надява да продължава да е така и занапред. Йорданка Христова разкри и част от ритуалите, които спазва за младостта и свежестта си като всички те са повече от простички и лесни.

Първото и основно, което тя не пропуска всяка своя сутрин е да изпие чашата си леко топла вода с лимон в нея и с малко сода бикарбонат. Това помагало на тялото да чисти токсините си и да укрепи имунната си система.

Данчето казва, че почти не вечеря, хапва всичко сутрин и на обед, а часове преди да си легне вечерта, не консумира нищо. Пие обаче наистина много вода и залага на зелено. Обожава и редовно яде зелените зеленчуци като тиквички, броколи, авокадо, спанак, краставици, зеле, марули и други.

Месо също обича, но да е истинско, а не готова кайма или някакъв съмнителен колбас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.