Ами като й е толкова акълът: Мария Игнатова пак прибра хрантутника алкохолик Нойзи! (ВИЖ ТУК)

Мария Игнатова и Нойзи пак са заедно!

https://goreshto.net/shoubiznes/ami-kato-y-e-tolkova-akalat-mariya-ignatova-pak-pribra-hrantutnika-alkoholik-noyzi-vizh-tuk/140388 Goreshto.net
Ами като й е толкова акълът: Мария Игнатова пак прибра хрантутника алкохолик Нойзи! (ВИЖ ТУК)

Мария Игнатова и Нойзи пак са заедно!

Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи се бяха разделили малко, след като последният се накова като прасе и беше заловен да шофира във видимо нетрезво състояние. Този скандал явно дойде в повече на Мария, която и преди е опитвала да накара Нойзи да зареже чашката и... тя си тръгна от него. По-скоро го изгони от дома си, защото той се беше натресъл в бащината й къща.

Е, оказа се обаче, че Игнатова май не е толкова умна, за колкото я мислят някои, или е тотално обсебена и зависима от Нойзи, защото го прибра обратно. Мичето не можа да издържи дълго без хрантутника алкохолик и двамата отново се събраха.

Нещо повече - снимките, които Мария Игнатова пусна преди дни от морето, са правени от Нойзи. А тя се радва и се плиска във вълничките като малко момиченце - нищо, че после пак ще трябва да го носи на гърба си и буквално да го издържа финансово.

Близки до блондинката са потресени и не крият разочарованието си от решението й. "Това не е нормално. Тя е развила някаква психологична зависимост от Цветков, който й промива мозъка с безсмислените си брътвежи - то друго няма и какво да й предложи. Но тя е като заслепена, само него вижда", обясняват източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.