Ами сега: Сашо Кадиев се жени, но щерка му не харесва Ивелина Чоева! (ето защо той заведе малката в Корея)

Сашо Кадиев заведе щерка си в Южна Корея, за да се сближат!

https://goreshto.net/shoubiznes/ami-sega-sasho-kadiev-se-zheni-no-shterka-mu-ne-haresva-ivelina-choeva-eto-zashto-toy-zavede-malkata-v-koreya/136687 Goreshto.net
Ами сега: Сашо Кадиев се жени, но щерка му не харесва Ивелина Чоева! (ето защо той заведе малката в Корея)

Сашо Кадиев заведе щерка си в Южна Корея, за да се сближат!

Сашо Кадиев отдели две седмици, за да е само с малката си щерка Катя. Актьорът и водещ замина за Южна Корея с хлапето, но не взе половинката си и бъдеща официална съпруга Ивелина Чоева. И не, причината не е, че тя е имала ангажименти, или че не могат да си позволят финансово трети човек.

Истината е, че Кадиев е искал да бъде насаме с дъщеря си, за да могат да се сближат и детето да се увери за енти път колко много го обича баща му и как е готов на всичко за него. Е, без едно, разбира се - да отмени сватбата с моделката.

Близки до Кадиев разказват, че детето уж се разбирало с Ивелина, но когато научило за сватбата, се натъжило и отдръпнало. И това е нормално при все, че баща му е нямал брак с майка му - Таня Тончева, а сега изведнъж ще се жени за другата жена.

"Напълно адекватна и разбираема е тази реакция на Катето, повечето деца ще реагират така и това е ок. Затова Сашо искаше да прекарат време заедно, за да разбере тя нагледно, как никоя жена в живота му няма да е по-важна от нея и че нея ще обича най-много и завинаги", коментират запознати.

Самата Чоева също правела всичко, за да убеди детето, че да живеят тримата заедно, ще е весело и позитивно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.