Андреа Банда Банда взриви: От БНТ я уволниха, тя им показа з@дника си! (СНИМКИ)

Андреа Банда Банда показва, че не й пука!

https://goreshto.net/shoubiznes/andrea-banda-banda-vzrivi-ot-bnt-ya-uvolniha-tya-im-pokaza-z-at-dnika-si-snimki/133696 Goreshto.net
Андреа Банда Банда взриви: От БНТ я уволниха, тя им показа з@дника си! (СНИМКИ)

Андреа Банда Банда показва, че не й пука!

Андреа Банда Банда яко се прави на непукист и демонстрира, че срамното уволнение от БНТ изобщо не я е засегнало. Дали да я вярваме, това е отделен въпрос...

Както знаем, бившата панелистка на Гала и щерка на богат татко, се намърда като водеща на "Вечерното шоу" в националната телевизия, което за нея беше нещо голямо. Самата тя го представяше така и с право - едно е да си на "седянката" около Патрашкова и сие, а съвсем друго ти да си лицето на шоу програма и то в праймтайма.

За жалост Андреа Бандова се задържа твърде кратко в БНТ и вината за това си е изцяло нейна. Никой не й е подливал вода, просто тя не може да се справи с това, което се иска от нея. Вкратце казано - не я бива за водеща на такова шоу.

Това беше масовото мнение на зрителите, които още от началото започнаха да пишат коментари и дори писма до ръководството на медията. Изказаха се не ласкаво и куп родни известни личности. В крайна сметка шефовете й решиха, че е по-добре да я сменят и се говори, че новият водещ ще е Башар Рахал.

За да се направи, че не й пука обаче, Андреа Банда Банда се юрна на море и си показа з@дника на плажа. Според нейни познати, го е навирила нарочно в очите на шефовете си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.