Андреа Банда Банда взриви: Вдигнах скандал на Асен Василев и му тряснах вратата!

Андреа Банда Банда крещяла на Асен Василев!

https://goreshto.net/shoubiznes/andrea-banda-banda-vzrivi-vdignah-skandal-na-asen-vasilev-i-mu-tryasnah-vratata/135634 Goreshto.net
Андреа Банда Банда взриви: Вдигнах скандал на Асен Василев и му тряснах вратата!

Андреа Банда Банда крещяла на Асен Василев!

Див юнашки скандал вдигнала бившата вече водеща по БНТ Андреа Банда Банда на бившия финансов министър Асен Василев. Това разказа самата тя и то с подробности, като обясни, че така викала, че сигурно огласила махалата, а после му тряснала вратата с всичка сила.

Това, разбира се, се е случило наистина, само че не наяве, а насън. Инфлуенсърката разказа, че сънят бил много странен, защото бил кристално ясен и цветен. А сега се чуди какво може да означава.

"Сънувам аз, че сме с Асен Василев на среща и си говорим за разни неща. По едно време сънувам как той ме кани да участвам в някаква схема за много пари, ама тая схема е незаконна. И аз, каквато съм си цапната и както не се замесвам в измами, дори и насън, взех, че му се развиках и спретнах страшен скандал, а после бясна му затръшнах вратата.

Излизам от срещата с него и пак насън срещам Емил Конрад с още няколко авери, които ме взимат с тях да ходим на парти. Ама много крейзи сън беше това, да ви кажа", смее се Андреа Бандова, която реши да занимае цялата мрежа с тези си "проблеми".

Някои потребители обаче й казаха, че хич не е интересна и забавна, и е по-добре да си намери някаква истинска работа.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.