Андреа хвърли бомбата: Ще ражда момче... ама не знае от кого!

Андреа с ново 20, потребителите не се сдържаха!

https://goreshto.net/shoubiznes/andrea-hvarli-bombata-shte-razhda-momche-ama-ne-znae-ot-kogo/112499 Goreshto.net
Андреа хвърли бомбата: Ще ражда момче... ама не знае от кого!

Андреа с ново 20, потребителите не се сдържаха!

Тя ще ражда. Време й е, пък и е готова. Иска го. При това ще ражда момче... Мда, говорим за Андреа, която, на практика, сама си го обяви. Певицата пусна новината, че вече е готова и иска скоро да си роди бебето, което да бъде от мъжки пол.

То много хубаво, дори прекрасно, само че... все още чалгаджийката няма идея кой ще е бащата. Защото, за да имаш дете, първо някой трябва да те оплоди, нали така?! Андреа не споменава ин витро, а и винаги е твърдяла, че е моногамна, че вярва в любовта и иска нормално задружно семейство.

Това автоматично отхвърля вероятността тя просто да се осемени чрез ин витро и да се превърне в самотна майка - не я виждаме в тази роля, да прощава... Явно в картинката се търси мъж, но за съществуването на такъв още няма изгледи.

Близки до певицата пък подшушнаха, че тя се опитва по всякакъв начин да накара бившият й да ревнува, макар да знае, че Кобрата пет пари не дава с кого ще си го "слага" тя. Кубрат Пулев отдавна вече е баща на двете си отрочета от Розали Петрова и окончателно е приключил всякакви отношения с Андреа.

"Теодоро, много си зле, мъри... Чак е смешно. Преди не щеше и да чуеш за бременност, сега ще раждаш без мъж. Ти да не си охлюв, ма, че да се възпроизвеждаш сама", емнаха я потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.