Андреа изкука за пиар: Сравни Навални с Христо Ботев!

Андреа не пропуска да си направи реклама с каквото й падне!

https://goreshto.net/shoubiznes/andrea-izkuka-za-piar-sravni-navalni-s-hristo-botev/128690 Goreshto.net
Андреа изкука за пиар: Сравни Навални с Христо Ботев!

Андреа не пропуска да си направи реклама с каквото й падне!

Кога си дърпаше гащите и си развяваше срамотиите по мрежите, кога стана толкова запозната с политиката и геополитиката... Но да, щом човек се пъне за рейтинг и петте си минутки слава, всичко му е позволено. Вероятно утре Андреа ще заговори и за квантова механика с "компетентността на учен"...

Днес обаче тя отврати едни и разсмя други с патетичния пост за Алексей Навални, когото дори сравни с родния великан Христо Ботев - е, тук вече "лекинко" прекали, но й е простено - не й е за първи път да се резили и да показва размера на липсващата й интелигентност.

Та Андреа, която още няма деца, както знаем, така се умили, че заразправя как след пет или след 10 години ще посети Русия и ще заведе децата си на гроба на Навални. За да им разправя за човека демократ, дръзнал да се опълчи на "диктатора" и да се бори за една свободна и силна Русия. Бля, бля, бля...

Певачката явно толкова се е взела насериозно, че от известно време насам не пропуска да се изцепи по всеки въпрос, който й се стори подходящ за лична рекламка. Само че го прави толкова тъпо и гнусно, че на мнозина им се доповръща и хукнаха да си купуват "Деган".

Помним я как рева с крокодилски сълзи навремето за войната в Украйна, нали?! Леле, че лицемерие...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.