Андреа лавира между две версии за позорното участие

Феновете й са категорични, че трябвало да си избере една от версиите и да я лансира, а не да се чуди какво да измисли

https://goreshto.net/shoubiznes/andrea-lavira-mezhdu-dve-versii-za-pozornoto-uchastie/109815 Goreshto.net
Андреа лавира между две версии за позорното участие

Феновете й са категорични, че трябвало да си избере една от версиите и да я лансира, а не да се чуди какво да измисли

36-годишната фолкдива Андреа лавира между две версии за участието й на градус, което разедини публиката.

 

Отначало изрази възмущение от нападките по неин адрес и благодари на подкрепящите я- по-късно в разговор с фенове отбеляза, че се забавлявала повече от обикновено, намеквайки за употребата на „увеселителни“ напитки.

 

Тези дни обаче Андреа изскочи с „ново 20“. Минути преди да излезе да пее на въпросното позорно участие, се сбила с мутра в гримьорната, тъй като нарекъл бившия й годеник Кубрат Пулев „помияр“. Тя го ударила в корема, а той я залепил за стената с шамар. След това паднала на земята и получила сътресение. Тъй като била готова да го убие, нейният шофьор я хванал. Последвало напиване, тъй като психиката й не издържала на случилото се. Подчертава, че не извикала полиция, тъй като винаги е била мъжко момиче.

 

По-късно обаче тази й изповед бе свалена от профила й в Инстаграм. В историята присъства и баща й, който поискал да сигнализира полицейските власти, но певачката отказала.

„Защо защитих Кубрат? Защото 15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите”, посочва тя.

 

Не пропусна и да изтъкне за пореден път, че е отслабнала с диета. Блондинката решила да спазва режим и ограничила въглехидратите. Хапвала предимно риба, защото не обичала месо. Не си падала и по сладкото, което в комбинация с неконсумирането на месни продукти, я направило „малко анемична”.

 

„Много пъти ми се е завивало свят. Припадала съм от анемията. Затова взимам витамини”, сподели тя. Певицата била предразположена към здравословния проблем, тъй като и майка й на младини била анемична. Андреа отбелязва, че отдавна страдала от световъртежи. Когато стартирала кариерата си преди години, тежала 48 кг. Затова от сутринта започвало да й причернява и да й се вие свят.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.