Андреа: Не, нямам мъж! Не мога да открия някой по-умен и по-одухотворен от мен!

Андреа призна, че не може да се задоволи с какво да е!

https://goreshto.net/shoubiznes/andrea-ne-nyamam-mazh-ne-moga-da-otkriya-nyakoy-po-umen-i-po-oduhotvoren-ot-men/53263 Goreshto.net
Андреа: Не, нямам мъж! Не мога да открия някой по-умен и по-одухотворен от мен!

Андреа призна, че не може да се задоволи с какво да е!

Бившата на Кубрат Пулев - Андреа най-после реши да се изправи и да отговори директно на въпроси, свързани с личния й живот. И главно този, който вълнува всичките й последователи - има ли нов мъж до нея след Кобрата? Ами не. Както и се очакваше, оказа се, че такъв няма.

"Искам любов и връзка, разбира се, но не и на всяка цена. Мисля, че съм доказала това през годините - първо, че съм моногамна и второ, че мога да живея и без мъж. Този, за когото си мечтая, трябва да бъде по-умен, по-начетен, по-одухотворен, по-мъдър и по-успешен от мен. Не искам аз да съм над мъжа си, а той да води, да ме учи, да ме напътства, ако щеш и да ме кара да се развивам. Е, не съм срещнала такъв човек досега и затова съм още сингъл", смее се Андреа.

Както знаем, тя призна и че с Кобрата са разделени, но след като са успели да преодолеят първоначалния шок от раздялата, са се върнали към приятелството си. Чуват се, виждат се и могат да разчитат един на друг, но нищо повече. Той си имал деца и друга жена, а Андреа не искала да се меси.

В момента тя се е отдала на уроците по актьорско майсторство, защото й харесвало много и искала да развие таланта си. Нейният идол у нас е великата Стоянка Мутафова, но не смята, че ще я достигне.

"Когато научих, че Стояна е починала, бях в един фитнес. Не издържах, затворих се и плаках много", спомня си Андреа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.