Андрей Слабаков взриви: Казвам на Ернестина "всеки да прави, каквото си иска", а тя врещи!

Андрей Слабаков и Ернестина Шинова са заедно от 36 години!

https://goreshto.net/shoubiznes/andrey-slabakov-vzrivi-kazvam-na-ernestina-vseki-da-pravi-kakvoto-si-iska-a-tya-vreshti/54710 Goreshto.net
Андрей Слабаков взриви: Казвам на Ернестина "всеки да прави, каквото си иска", а тя врещи!

Андрей Слабаков и Ернестина Шинова са заедно от 36 години!

От 36 години са заедно Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, които днес в ефир разкриха детайли от съвместния си живот, които другите хора не знаят. Като например това, че и двамата били трудни за издържане, както обясни Андрей, но Ерна моментално го засече:

"Признай си, бе! Кажи си, че си женен за един ангел, защото иначе просто ще излъжеш. Ти си този, който не се търпи често пъти и както и преди към казвала - човек наистина трябва лудо да те обича, за да не те зареже или поне да те удуши", смее се актрисата.

Тя сподели, че има няколко правила в къщата, които е създала, но смята за извънредно простички. "Искам и настоявам да не живея със свине в кочина. Като ядеш, ще си вдигнеш масата и ще си измиеш чиниите, а правиш ли трохи, ще си ги събереш. Толкова ли е трудно?!", пита Шинова.

Андрей Слабаков пък веднага й опонира, че неговото правило в живота е всеки да си прави това, което иска. "Да, така смятам за правилно, ама тя врещи. Жена, бе, това е", вдига ръце Слабаков.

За Великден двамата ще си приготвят агнешкото с девесил, на което майстор бил Андрей, а Ерна ще меси козунака, както правела от 27 години. "От толкова време всяка година го меся на ръка, за да благодаря, че дъщеря ми се роди здрава и беше добре", споделя Ерна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.