Анелия с публично обяснение в любов към гаджето си! Феновете: Не се прави така, груба грешка! (ВИЖ ТУК)

Анелия разкри, че за първи път се доверява така на някого!

https://goreshto.net/shoubiznes/aneliya-s-publichno-obyasnenie-v-lyubov-kam-gadzheto-si-fenovete-ne-se-pravi-taka-gruba-greshka-vizh-tuk/110031 Goreshto.net
Анелия с публично обяснение в любов към гаджето си! Феновете: Не се прави така, груба грешка! (ВИЖ ТУК)

Анелия разкри, че за първи път се доверява така на някого!

Анелия направи публично обяснение в любов на новото си гадже Любомир Захаринов като му посвети цяла песен. Тя носи името му, кръстена е Любо(в), а певицата разказа пред Петя Дикова, че за първи път прави нещо подобно за мъж.

Анелия призна, че след Коко Динев, от когото е дъщеря й Ивон, не е имала смелостта да се довери на някого и дълги години е била сама и тъжна. "Всички празнуваха и нови години, и други празници, а аз си седях тихо и ми падаха сълзичките. Липсваше ми любов, но и не се осмелявах да се доверя на мъж. Сега е различно, сега съм си дала душата на Любо и знам, че сме свързани, душите ни са слети", признава Анелия.

Думите й обаче бяха посрещнати, както с усмивки и овации от феновете й, така и с нескрит укор и дори неочаквани възклицания като "Ти луда ли си?!", "Как може да правиш това за мъж, ще те зареже и ще ревеш"...

Мнозина от потребителите съветват Анелия да се държи "мъжки", колкото и да е влюбена, и да не разкрива цялата си любов пред Захаринов. Защото мъжете са такива, че им доскучава в мига, в който разберат, че дадена жена им е в кърпа вързана.

"Един мъж трябва да го държиш малко или много в напрежение, да мисли, че можеш и без него. Не се отпускай, че да не лапне по друга", съветват я в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.