Ани Салич и Сотир Цацаров на крилете на любовта: Спретнаха си импровизиран меден месец! (ВИЖ ТУК)

Ани Салич лично изпрати поздрави от името на двамата!

https://goreshto.net/shoubiznes/ani-salich-i-sotir-cacarov-na-krilete-na-lyubovta-spretnaha-si-improviziran-meden-mesec-vizh-tuk/125969 Goreshto.net
Ани Салич и Сотир Цацаров на крилете на любовта: Спретнаха си импровизиран меден месец! (ВИЖ ТУК)

Ани Салич лично изпрати поздрави от името на двамата!

Нещо като импровизиран меден месец си спретнаха Ани Салич и Сотир Цацаров. Казваме "импровизиран", защото до момента двамата не са обявили официално дали са сключили законен брак. За това пречки няма, тъй като и Ани, и Сотир са официално разведени с бившите си половинки, но само пръстен на ръката на водещата загатва, че са се венчали. Поне засега...

Очевидно е, че Салич и Цацаров са си паснали страшно много. Те са достатъчно зрели и уравновесени хора, за да предпочитат да пазят в тайна личния си живот и пускат от време на време само по "лъжичка" информация.

Като тази, която водещата сподели в мрежата. А именно, че двамата с половинката й пътуват. Пътешествията са любимо нещо и за Ани, и за Сотир, а настоящата им дестинация ги изпрати в Испания и в Португалия.

"От Фаро и от Севиля, чак до София и оттатък... Поздрави за вас от нас - Ани и Сотир", лично написа Салич в профила си и пусна няколко красиви снимки от пътуването им.

Близки до нея са убедени, че най-после е открила човека, в когото да намери това, което заслужава - и приятел, и мъж, и партньор, и другар, всичко. Още повече след кошмарния си първи брак с Бранко Салич, който й скъса нервите с изневерите и простотията си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.