Анита Димитрова не спира да парадира с новия си: Любов моя, родени сме един за друг! (с Рачков не го е правила)

Поведението на Анита Димитрова ясно доказва, че е била с Рачков за слава!

https://goreshto.net/shoubiznes/anita-dimitrova-ne-spira-da-paradira-s-noviya-si-lyubov-moya-rodeni-sme-edin-za-drug-s-rachkov-ne-go-e-pravila/126089 Goreshto.net
Анита Димитрова не спира да парадира с новия си: Любов моя, родени сме един за друг! (с Рачков не го е правила)

Поведението на Анита Димитрова ясно доказва, че е била с Рачков за слава!

Бившата на Димитър Рачков - Анита Димитрова, не се умори. Тя не спира да публикува снимки с новия си мъж, а отгоре на всичко и да му отправя любовни послания и откровени обяснения...

Преди минути тя постна поредния фотос с младото си гадже, което, както вече се разбра, е неин клиент. Знаем, че Анита започна работа като брокер на недвижими имоти, а въпросният - явно паралия, е поискал от нея да му покаже луксозна къща.

"Аморе мио! Любов моя! Създадени сме един за друг, а любовта ни ще е вечна..." - ей такива безумия пише над снимките си с господина Анитка. Казваме безумия, защото двамата са заедно съвсем отскоро и подобни излияния са меко казано абсурдни. Да не говорим, че за трите си години с Рачков, тя нито веднъж не направи нещо толкова мило за него.

Какво ни говори това?! Ами, то е ясно - ако сега блондинката си вярва, че е влюбена, то с Митето е "стискала" само заради едната слава и да й се чуе името. В това са убедени потребителите в мрежата, които я съветват да не се олива с преиграната романтика, че става смешна.

"Ей, оля се! Спри се малко с твоите фукни, че след някое време тоя като те изрита, ще се чупиш да триеш снимките от нета", коментират потребители.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.