Анита Мейзер изрева в нета: Помощ, трябват ми пари! Спука ми се силиконът и трови тялото ми, умирам!

Анита Мейзер твърди, че няма и долар и се нуждае от помощ!

https://goreshto.net/shoubiznes/anita-meyzer-izreva-v-neta-pomosht-tryabvat-mi-pari-spuka-mi-se-silikonat-i-trovi-tyaloto-mi-umiram/54711 Goreshto.net
Анита Мейзер изрева в нета: Помощ, трябват ми пари! Спука ми се силиконът и трови тялото ми, умирам!

Анита Мейзер твърди, че няма и долар и се нуждае от помощ!

Помните скандалната Анита Мейзер, която лежа и в пандиза за убийството на своя партньор, когото задушила при с@кс. Е, Мейзер отдавна не е в затвора, но го е закъсала сериозно - и финансово, и здравословно. Анита буквално изрева в нета, че силиконът й се е спукал и от известно време се излива в тялото й като трови всички органи, в това число и мозъка.

Тя го открила случайно, когато й прилошало навън и едва не припаднала, а полицаи, стоящи наблизо, й оказали помощ и я завели в клиника. Там, след направените изследвания, се оказало, че силиконът й е спукан и се нуждае или от смяна, или от незабавно премахване, защото иначе рискува дори да си отиде.

Анита Мейзер обаче се кълне, че пари няма и не може сама да събере нужните 14 800 долара за операцията, затова се примоли на фенове, симпатизанти, добри хора и богати такива с благи души, да й подадат ръка и да съберат парите за лечението й.

"Знам, че някои хора пак ще се опитат да се подиграват или да правят сензации, но положението ми е отчайващо и мога да умра всеки момент, ако не събера парите. Затова моля за помощ, а допълнително ще разказвам как стигнах дотам, че да нямам и къде да спя и какво да ям, карала съм на бартер", пише Анита.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.