Анита Мейзер пак изрева: Преди щеше да мре заради силикон, а сега... (ВИЖ ТУК)

Анита Мейзер обожава да бъде център на внимание!

https://goreshto.net/shoubiznes/anita-meyzer-pak-izreva-predi-shteshe-da-mre-zaradi-silikon-a-sega-vizh-tuk/123657 Goreshto.net
Анита Мейзер пак изрева: Преди щеше да мре заради силикон, а сега... (ВИЖ ТУК)

Анита Мейзер обожава да бъде център на внимание!

Анита Мейзер явно е от хората, които обичат да бъдат център на внимание, или поне тя така се надява. В случая обаче на потребителите рязко им писна от постоянното й мрънкане и натякване за нещо, предимно за здравословните й болежки.

И ако предишния път, в който силиконката изрева, че е яко закъсала и може да умре заради спукания си силикон, за който молеше за помощ, то този път прекали. Сега Анита реши да се оплаква публично, че я боли зъбът. Да, зъбът. А стоматологът й се бавел и не й обръщал внимание.

"Докторе, боли ме, бе! Не само зъбът и костта са ми проблем, но имам и силно главоболие, а и получавам задушаване. Имам и сърцебиене и ме е страх, че ако още малко се забави лечението на зъба ми, може да стане нещо", реве Анита Мейзер.

Да е жива и здрава Анита и зъбът й да се оправи, разбира се, но потребителите вече се чудят защо ги занимава само със собствената си особа. "Пак ли пари ще иска, какво ли?! Ей, някои хора драпат да се показват и изобщо не им пука дали досаждат на останалите", пишат в нета.

Анита обаче продължава и моли не за пари, а за молитвите на последователите си относно зъба й. Пожелаваме й да се появи най-после този зъболекар и да го оправи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.