Анита Мейзер след отстраняването на силикона: Грозна съм така, но поне съм жива!

Анита Мейзер щеше да се прости с живота, но още жали за имплантите!

https://goreshto.net/shoubiznes/anita-meyzer-sled-otstranyavaneto-na-silikona-grozna-sam-taka-no-pone-sam-zhiva/110873 Goreshto.net
Анита Мейзер след отстраняването на силикона: Грозна съм така, но поне съм жива!

Анита Мейзер щеше да се прости с живота, но още жали за имплантите!

Анита Мейзер живее втори живот благодарение на Господ и на помощта, която той й изпрати в лицето на щерката на Искра Радева. Единствено Елена Станулова се трогна от жалбите на Мейзер в мрежата, която молеше за пари, за да спаси живота си.

Знаем, че силиконът, който тя си бе поставила в бюста, се разтече в тялото й, след като единият имплант се бе спукал. Веществото се разляло из цялото й тяло като заплашвало да увреди фатално органите. Анита беше в несвяст, защото се налагаше да отстранят имплантите й спешно, но тя нямаше пари.

Проблемът бе в това, че не се намираха хора да помогнат. Майзер винаги е демонстрирала живот в лукс и охолство, затова и потребителите изобщо не й хванаха вяра, че е бедна, сметнаха, че ги мами.

"Благодаря на Елена, която е злато човек, душата й е огромна и добра. Ако не беше тя, сега да съм пътник. Много се радвам, че го няма вече този силикон да ме трови, но ще бъда и откровена като кажа, че си бях свикнала с бюста и сега не се харесвам така. Грозно е, но поне е за здравето ми", споделя Анита Мейзер.

А потребители й се чудят на акъла как е възможно да жали по нещо, което едва не я затри. "Нищо чудно като се поокопити, да иде и да си тури двойна доза на тази, която махна", смеят се зевзеци в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.