Анита на Рачков писна: Той ме заряза, не аз него! (Защо Митето не ще и да чуе вече за жени?!)

Димитър Рачков заяви, че е свободен и се чувства прекрасно!

https://goreshto.net/shoubiznes/anita-na-rachkov-pisna-toy-me-zaryaza-ne-az-nego-zashto-miteto-ne-shte-i-da-chue-veche-za-zheni/110115 Goreshto.net
Анита на Рачков писна: Той ме заряза, не аз него! (Защо Митето не ще и да чуе вече за жени?!)

Димитър Рачков заяви, че е свободен и се чувства прекрасно!

Свободен и такъв ще си остане, поне за доста време напред. Така се определи Димитър Рачков, месеци след раздялата си с Анита Димитрова. Двамцата, които имат чудовищно голяма разлика от цели 24 години, изкараха заедно много време. В крайна сметка обаче Рачков реши да тегли чертата и това беше потвърдено от Анита.

"Той ме заряза, не аз него и искам да се знае. Продължаваме напред, нищо не може да се направи, но бях щастлива във връзката ни", разправя наляво и надясно Димитрова, която изтри всичките си общи фотоси с Митко. За разлика от нея, той не направи същото и е нормално - все пак той е този, който прекрати връзката и не се оказа в положението на натирения.

Рачков досега не иска да коментира причините за раздялата им, но по думите на близки хора до него, те са две. Първата е, че разликата в годините им е огромна и де факто Митко нямал за какво да си говори с Анита. А като изключим креватните упражнения, за които вече не е първа младост, започнало да му доскучава с нея.

Втората и важна причина са забежките на Димитрова по други мъже, сред които бил и самият Джуди Халваджиян. Славата му на тежък коцкар се носи от години и съсипа брака му, но той не спира. Разбира се, за Анита не му дремело изобщо, просто гледал да я отбележи като поредната си бройка. И успял.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.