Антония Петрова бълва до несвяст: Аз съм щастлива жена, щастлива жена... (молят я да спре да кудкудяка - СНИМКИ)

Потребители попиляха Антония Петрова в нета!

https://goreshto.net/shoubiznes/antoniya-petrova-balva-do-nesvyast-az-sam-shtastliva-zhena-shtastliva-zhena-molyat-ya-da-spre-da-kudkudyaka-snimki/52194 Goreshto.net
Антония Петрова бълва до несвяст: Аз съм щастлива жена, щастлива жена... (молят я да спре да кудкудяка - СНИМКИ)

Потребители попиляха Антония Петрова в нета!

Няма втора като Антония Петрова. Не!... Но не в смисъла, който тя влага в това - че е единствена, неповторима и неземна красавица с най-брилянтния съпруг... А в това, че по-досадна популярна родна личност трудно може да се открие в мрежата.

След залпа от снимки от Малдивите, сега Тоца не спира да бълва други, този път от Австрия, където са на ски. Любопитно е кога тази жена отделя време за мъжа си и децата, след като е часове наред заета да качва фотоси, придружени с втръсващи до полуда едни и същи надписи, чудят се потребителите.

Петрова публикува поредица от кадри, на които тя и Батинков пият шампанско, тя и Батинков се цункат, тя и Батинков се гушкат, тя и Батинков ядат, тя и Батинков си играят с децата... Много от снимките се повтарят, но кой ти гледа това, важно е да има...

"Спри се ма, жено! Спри с тая тирада и това кудкудякане колко си велика, щастлива, обичана, императрица... Чудно, ако не го съобщиш в мрежата, няма ли да е истина?! Не си ли чувала, че щастието обича тишината, а всичко друго е просто опит за създаване на илюзия в околните за нещо, което го няма. Какъв ти е проблемът с мъжа ти, та си толкова осторожна в досадата?!", подпукаха я зевзеци в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.