Антония Петрова лудна: Преследва Батинков по петите като копой! (ВИЖ ТУК)

Антония Петрова се е превърнала в сянка на мъжа си, който й тури рога!

https://goreshto.net/shoubiznes/antoniya-petrova-ludna-presledva-batinkov-po-petite-kato-kopoy-vizh-tuk/110759 Goreshto.net
Антония Петрова лудна: Преследва Батинков по петите като копой! (ВИЖ ТУК)

Антония Петрова се е превърнала в сянка на мъжа си, който й тури рога!

Антония Петрова сън не спи, за да преследва мъжа си. Бившата миска, известна със своята мания за величие, беше ударена като с мокър парцал от разкритието, че съвършеният й и дълбоко влюбен в нея Ивайло Батинков е свърнал по кривия път и се разнообразява с любовница. То се очакваше отдавна при все, че Тоца хич не е лесна и редовно му „яде черния дроб“ с капризи и прищевки.

Разбира се, блондинката, която роди двама сина на Батинков, отрича информацията и се кълне, че на жена като нея, никой мъж не може да изневери – блажени са вярващите... За сметка на това обаче Антония се издава с действията си, които са повече от красноречиви.

Тя не се отделя от Батинков и се е превърнала в негова сянка. Следи го навсякъде, особено в работата, където се запознал и със засуканата си и по-млада от Тоцето любовница. Близки до бизнесмена са категорични, че това не е първият случай, в който той кръшка на жена си, но е първият, в който реално имал тръпка към любовницата си.

От дни в офиса им се смеят, че Иво не можел сам и до тоалетната да отиде, жена му винаги ходела след него. "Тая е опасна, няма да позволи да остане самотна майка и да я сочат за разведена жена, пък ако ще и да трябва да го завърже в къщата им. Горката любовница не знае с какво чудо си има работа", смеят се запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.