Антония Петрова пред БЛИЦ: Сподели истината за развода си с Ивайло, повече няма да мълчи

Тя коментира слуховете, че звездното им семейство е пред развод

https://goreshto.net/shoubiznes/antoniya-petrova-pred-blic-spodeli-istinata-za-razvoda-si-s-ivaylo-poveche-nyama-da-malchi/110577 Goreshto.net
Антония Петрова пред БЛИЦ: Сподели истината за развода си с Ивайло, повече няма да мълчи

Тя коментира слуховете, че звездното им семейство е пред развод

В публичното пространство не спира да обикаля мълвата, че Антония Петрова и Ивайло Батинков се разделят. Основната причина, която подхранва слуха е, че Антония спря изведнъж спря да качва снимки в социалните си мрежи, а до момента го правеше регулярно.

Още повече затвърди слуха, като дори на рождения си ден на 13-ти май не качи нито един кадър.

При търсене на отговорите директно от нея, за да се провери тиражирания слух, тя внесе светлина по въпроса.

С изненада Антония споделя, че това е първият случай, в който журналист се свързва с нея, за да уточни нещо вместо да пише преразкази на принципа ЕЖК (една жена каза).

Тя и Ивайло били на почивка в чужбина и тъкмо се завърнали в България. Именно там са отпразнували рождения й ден тя и цялото семейство – Ивайло и 2-те деца.

За щастие в личен и професионален план нещата вървят по нейни думи повече от чудесно.

Двойката работи заедно и по 24 часа са един до друг, а тя определи половинката си като човек, на който вярва с цялото си сърце. Допълва, че подобни писаници са нелепи и са плод само на въображението на някои завладени от злоба и завист.

Според Антония щастието им дразни не малко хора.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.