Август Попов: Здравето не ми позволява да поемам главни роли

Никак не му се иска да остарява, но времето лети неумолимо

https://goreshto.net/shoubiznes/avgust-popov-zdraveto-ne-mi-pozvolyava-da-poemam-glavni-roli/111963 Goreshto.net
Август Попов: Здравето не ми позволява да поемам главни роли

Никак не му се иска да остарява, но времето лети неумолимо

В зората на демокрацията Август Попов бе сред най-популярните тв лица.

 

През ХХI век, той остави на заден план актьорската си кариера и се захвана с бизнес начинания.

 

По време на пандемията му открили раково образувание на ларинкса и последвала операция.  Влади Въргала все още е най-близкият му приятел, но се виждат сравнително рядко заради множеството си ангажименти. За сметка на това често се чуват по телефона. И двамата не са се отказали да правят театрален спектакъл, но Попов чака Въргала да го напише. Допълва, че този спектакъл се прави вече 35 години.

 

Не крие, че в младежките си години е правил множество изцепки. Наложило му се да се премести да живее в студентски град, тъй като си сложил надуваем басейн, пълен с вода насред хола и наводнил жилището. В него бил поставил 200 пинг-понг топчета, а водата си топлел с бързовар. Така един ден наводнил съседа му.

 

Макар да споделя, че не играе комар, допълва, че за сметка на това в живота е доста хазартна личност. Често се занимава с неща, за които знае, че са напълно обречени.

Родителите му се развели, когато бил на 2 години и не помни биологичния си баща. С него така и не се сближили, дори научил много късно за кончината му.

 

През живота си се е подлагал на редица диети, но никога не е отслабвал от тях. Не крие, че никак не му се ще да остарява (актьорът е вече на 56 години), но така или иначе времето си лети и не го пита какво иска той. Забелязва, че напоследък се е успокоил и не е толкоз напрегнат, както преди години.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.