Ай, честито: Млада хубавица роди щерка на Руди Гела! (разликата му с Мирела е 14 години - СНИМКИ)

Руди Гела стана татко на малката Рая!

https://goreshto.net/shoubiznes/ay-chestito-mlada-hubavica-rodi-shterka-na-rudi-gela-razlikata-mu-s-mirela-e-14-godini-snimki/130439 Goreshto.net
Ай, честито: Млада хубавица роди щерка на Руди Гела! (разликата му с Мирела е 14 години - СНИМКИ)

Руди Гела стана татко на малката Рая!

Честито второ бебче на Руди Гела! Бившият спортен министър има щерка, родена преди 40 дни и носеща името Рая, очевидно кръстена на татко си Радостин Василев. Родилката е младата нова съпруга на Руди - Мирела, за която той се ожени, след като тя вече беше бременна.

Сватбата бе през септември миналата година, а преди това той имаше 15-годишен брак с полицайката Нина, от която има син и с която се разведе заради непрестанните си авантюри. Много са жените, минали през кревата на Руди Гела, но само Мирела чевръсто забременя и успя да го върже в брак. Е, дали ще й е верен, това е отделен въпрос, но важното е, че малката Рая се е родила жива и здрава.

Тя е първо дете за родилката, която е на 25 години и е с 14 лета по-млада от съпруга си. Мирела и Руди Гела се запознават покрай длъжността му на министър на спорта като тя е негов подчинен. Е, оттам нататък е ясно как стават работите и как мацката успява да се издигне в кариерата си до началник на отдел реклама на тотото.

След това обаче, когато Руди слиза от власт и на мястото му идва Весела Лечева, тя прави чистка и уволнява жена му от поста й. Така, към днешна дата, Мирела ще си гледа бебето и домакинството, а Радостин Василев ще се занимава с парите и с другите жени (опа, имахме предвид само с парите, де...).

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.