Ай, сиктир! След като трима я оправиха в храстите, Денислава от "Игри на волята" се размечта за сватба!

Денислава Велкова се пусна на всеки втори във формата!

https://goreshto.net/shoubiznes/ay-siktir-sled-kato-trima-ya-opraviha-v-hrastite-denislava-ot-igri-na-volyata-se-razmechta-za-svatba/121035 Goreshto.net
Ай, сиктир! След като трима я оправиха в храстите, Денислава от "Игри на волята" се размечта за сватба!

Денислава Велкова се пусна на всеки втори във формата!

Ай сиктир, бе! Верно ли?! Денислава Велкова от "Игри на волята" се пусна като булка и се размечта за сватба. Да, същата тази Денислава, която влезе в риалитито като гадже на Кристиян Кирилов (малоумникът заряза съпругата си Джулия заради нея), а в предаването се "наклеца" с трима от участниците.

Това са фактите, които разкриха източници от самата кухня на "Игрите" и се извиняваме, но езикът и тонът са напълно подходящи. Не е подходящо едно момиче да се държи като лека и тотално изтървана жена, и да се слага на всеки, който й се мерне пред очите.

А сега ще говори за сватба - можело и да се омъжи - така написа над снимките си като булка в нета. За кого бе, Дени, ще се омъжиш?! За Мастагарков, за Мартин Николов - Елвиса, или за Иван Рълев?! Защото, доколкото се знае, и тримата са ти се порадвали добре. В храстите.

Към момента се води, че Велкова уж имала връзка с последния - с Иван Рълев и двамата се водели гаджета. Ама, разбира се, нали Мастагарков пръв я заряза, а Елвиса й се насити за няма и седмица, а после й би шута.

Явно Рълев е по-устойчив и добродушен, а и е решил да го играе джентълмен, така че още си кътка Денито. И дано да продължи да си я кътка, пък и да се оженят, защо не?! Така хем ще спре да хойка, или поне ще се опита.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.