Ай стига, бе: След раздялата със Захаринов, Анелия не е същата - награби се с Емилия, която й отне Коко!

Анелия пусна снимка, на която се е гушнала с Емилия!

https://goreshto.net/shoubiznes/ay-stiga-be-sled-razdyalata-sas-zaharinov-aneliya-ne-e-sashtata-nagrabi-se-s-emiliya-koyato-y-otne-koko/141995 Goreshto.net
Ай стига, бе: След раздялата със Захаринов, Анелия не е същата - награби се с Емилия, която й отне Коко!

Анелия пусна снимка, на която се е гушнала с Емилия!

Ти да видиш... Феновете на Анелия и Емилия се ококориха преди минути и със сигурност няма да мигнат тази нощ от изненадата, която им спретнаха двете. Или по-точно Анелия, която е инициатор на този сюрприз.

Певицата, която преди месеци отмени сватбата си с Любомир Захаринов, разбирайки, че се е влюбила в мекотело и непоправим женкар, явно вече не е същата. Тя, която от десетилетия се мрази с Емилия, тази вечер я награби да я прегръща.

Самата Анелия пусна кадъра в профила си, на който двете бивши на Коко Динев се гушкат, ухилени до уши. Мдаа, явно няма невъзможни неща и в случая това е нещо добро. Твърде много време се караха и се ненавиждаха двете, а причината я знаем - Коко беше женен за Анелия, която го обожаваше, но я заряза, заради Емилия.

Е, после изневеряваше, че и биеше Емилия, но това е друга тема. Сега и двете са свободни от него, Анелия е сингъл, а Емилия е с втория си мъж Жорж Башур, така че нищо не им пречи да се помирят.

Срещата им е станала в заведение на Слънчака, но дали сдобряването е искрено, или усмивките са силно лицемерни, предстои да видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.