Азис, Галена и Меди потриват доволно ръце от предстоящото мега турне в Щатите

Засега планираните им концерти отвъд Океана са 7

https://goreshto.net/shoubiznes/azis-galena-i-medi-potrivat-dovolno-race-ot-predstoyashtoto-mega-turne-v-shtatite/121967 Goreshto.net
Азис, Галена и Меди потриват доволно ръце от предстоящото мега турне в Щатите

Засега планираните им концерти отвъд Океана са 7

Азис, Галена и Меди тръгват на мега турне зад океана. Тримата чалга изпълнители ще изнесат серия концерти там през февруари следващата година. Още отсега обаче потриват доволно ръце предвид солидната сума, която ще гушнат от изявите си – 1 млн. долара. За момента мълвата носи, че родните звезди имат 7 ангажимента в Щатите.

 

Тази сума обаче далеч няма да е крайната, имайки предвид щедрите хонорари и още по-солидните бакшиши зад Океана. Това не е първото им турне в Америка, но присъствието на Меди ще създаде допълнителен колорит.

Предстоящият тур на изпълнителите обаче крие и известна доза риск, предвид факта, че напоследък много от изпълнителите ни се хвалеха с бляскави турнета там и Консулския отдел за издаване на визи в САЩ най-накрая се усети, че те не отиват на туризъм, а да работят, при това без да плащат данъци.

 

Именно заради това редица родни изпълнители се сдобиха с черен печат за Щатите и скоро няма да могат и да мечтаят да се доберат отново до там. Обикновено се стига до тук, тъй като изпълнителите ни си спестяват 4000 хиляди евро – толкоз струва работната виза за САЩ. Фолкзвездата Ивана е сред първите изпълнители, попаднали в черния списък. Служителите в американското посолство я отрязали преди повече от десетилетие, без много обяснения.

 

Задявките на Азис с данъчните пък са нещо редовно. Преди няколко години бирниците го хванаха, че не е плащал данъците си. след като държавата продаде жилището му на студентка от Софийския университет, той все пак успя да се издължи. Обиден от случилото се, Азис дори обяви, че ще напусне страната, тъй като не му се нрави, че органите на реда все го „следвали“, а истинските крадци се разминавали между капките.

 

Към днешна дата чалгарят не може да скрие и стотинка от НАП, които дебнат доходите и участията му.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.