Азис навръх рождения си ден: Имам връзка, обичан съм и обичам! (певецът чукна 46)

Азис стана на 46 години днес!

https://goreshto.net/shoubiznes/azis-navrah-rozhdeniya-si-den-imam-vrazka-obichan-sam-i-obicham-pevecat-chukna-46/128983 Goreshto.net
Азис навръх рождения си ден: Имам връзка, обичан съм и обичам! (певецът чукна 46)

Азис стана на 46 години днес!

Днес, на 7 март, е роден Кралят на поп фолка, както го наричат или просто Азис. Васил Боянов пък е името му по лична карта, но само най-близките се обръщат към него с Васко. Днес той чукна 46 лазарника и пусна снимки и благодарности за пожеланията на всички в мрежата.

В текста, който написа, Азис реално призна, че има връзка. Той заяви, че е щастлив, че е обичан и че самият той обича. "Всъщност това ми е и призванието цял живот, да нося любов на хората", казва той, но сега любовта е доста по-различна и по-лична - само между двама души.

Азис така и не уточнява дали става дума за мъж или за жена, но всички, които го познават по-добре, са убедени, че говори за мъж. Помним, че преди известно време той даде откровено интервю като Васко, в което обаче призна, че колкото и да се е опитвал през годините да почувства страст и тръпка към жена, не е успял.

"Просто не мога, не става. Прекрасни, съвършени жени, модели, манекенки, красавици - всички са били около мен, а аз им се възхищавам, но нищо повече. Изпитвам истинско привличане само към мъже, това е. Свикнал съм отдавна с тази мисъл, а и хората около мен също", разкри тогава Азис и с това приключи темата за своята сексуалност.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.