Азис разцепи мрежата: Моите почитатели не се къпят! (ВИЖ ТУК)

Азис не скри зодоволството си от този факт!

https://goreshto.net/shoubiznes/azis-razcepi-mrezhata-moite-pochitateli-ne-se-kapyat-vizh-tuk/122647 Goreshto.net
Азис разцепи мрежата: Моите почитатели не се къпят! (ВИЖ ТУК)

Азис не скри зодоволството си от този факт!

Шок и ужас! Бомба! Почитателите на Азис не се къпят!... Това не е лъжа, нито лоша шега, а самата истина, на която дори Костинбродския славей се изкефи и възрадва като малко дете на Коледа.

Да, правилно го четете - фенове на Азис признаха, че са спрели да се къпят заради него. И не, защото самият Азис не се къпе - няма такова нещо, а защото всеки път, когато имали късмета да се докоснат до него, после не искали да отмиват от себе си това "чудо"...

"Миналия път ме погали по главата и не съм влизал да се къпя и да си мия косата", написа фен на Азис, който скочи от радост: "Аууу, колко сладко, колко мило!"... То много "мило", ама се чудим каква ли воня би се разнесла около певеца ако всички започнат да я карат в този дух.

На Азис обаче не му пука, защото е горд. Горд е и с още нещо - доста свалени килограми, без които се върнал на теглото от ученическите си години. Така се похвали той самият в ефир и сподели, че е започнал поне два пъти в седмицата да ходи на фитнес.

"Няма как иначе. С толкова много сланина, която съм свалил, ако не тренирам, ще замязам на спихнала гайда или печена чушка. Задължително е да ходя и да блъскам, да правя силови упражнения и кардио", обяснява певецът.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.