Азис втрещи: Заминавам за САЩ! Искам да снимам в Холивуд и да целувам Холи Бери! (ВИЖ ТУК)

Азис планира това сериозно!

https://goreshto.net/shoubiznes/azis-vtreshti-zaminavam-za-sasht-iskam-da-snimam-v-holivud-i-da-celuvam-holi-beri-vizh-tuk/111414 Goreshto.net
Азис втрещи: Заминавам за САЩ! Искам да снимам в Холивуд и да целувам Холи Бери! (ВИЖ ТУК)

Азис планира това сериозно!

Чалгата се оказа тясна и скучна за Азис. Кралят на поп фолка обяви официално, че скоро заминава за Щатите, където смята да остане за неопределено време. Не, няма да ходи само по работа, за да изнася концерти в български кръчми, а ще остане там, за да си търси работа в... киното.

Азис сподели, че мечтата му отдавна е Холивуд и много иска да има съдбата на Мария Бакалова, за да се снима в холивудски филбм. "Познавам Мария, пял съм пред нейна компания. Тя е прекрасна и искам пак да се видим, за да я гушна. Да, аз не към красавец, но имам характерно излъчване и нетипичен чар, затова се надявам да ме забележат там", смее се Азис.

Той продължава, че иска да го играе алфа мъжкар в някой филм и да снима горещи сцени с подивяла от страст и желание към него жена. "Искам да снимам такива сцени с жена, за да видите как добре мога да се превъплъщавам в образ", казва Азис.

Костинбродския славей копнее за целувки с Холи Бери, чиито очи и смугла кожа обожавал, но твърди и че би умрял за нежна и бяла красавица като Никол Кидман. Кейт Бланшет пък обяви за съвършената дама.

Дали ще му се получи, не знаем, но Азис отдавна е доказал, че умее смело да мечтае и да вярва в тези си мечти. Кой знае, току-виж ни изненадал и блеснал в някоя холивудска продукция.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.