Азис взриви ефира: Не харесвам красиви мъже, а такива с обратна захапка и дебели пръсти!

Азис разбуни духовете, както само той умее!

https://goreshto.net/shoubiznes/azis-vzrivi-efira-ne-haresvam-krasivi-mazhe-a-takiva-s-obratna-zahapka-i-debeli-prasti/55002 Goreshto.net
Азис взриви ефира: Не харесвам красиви мъже, а такива с обратна захапка и дебели пръсти!

Азис разбуни духовете, както само той умее!

Азис отново успя да взриви ефира и то така, както само той си го може. Певецът разкри интересни неща за себе си пред Николаос Цитиридис като едно от тях бе какви мъже харесва. Е, ще паднете, но се оказа, че Костинбродският славей не се възбужда от красавци.

"Мен красивите мъже не ме вълнуват. Не си падам по тях. Искам мъжът да е здрав, да е силен. Плюс е ако има обратна захапка. Трябва да има и дебел врат, както и дебели пръсти на ръцете. Не ми трябва манекен, а як мъжкар, защото само такива ти дават усещането за защита и сигурност", разбъбри се певецът, а дори Цитиридис се ококори.

Другото, което Азис му призна е, че не обича да спи с някого в едно легло - нито с мъж, нито с жена. "Просто не ми е удобно, не ми харесва. Аз спя сам, за да мога да се наспя добре, да се въртя в леглото, да се разпервам и никой да не ми пречи или хърка", каза смуглият чаровник.

Той дори навлезе още по-надълбоко в темата и твърдо отсече, че е и против съвместното съжителство. Азис смята, че когато двама души живеят заедно, бързо се превръщат в част от интериора. Химията изчезвала и идвала рутината.

Последното, с което Азис шашна, бе новината, че не харчи пари и за скъпи парфюми, а ползва евтини такива - от 20-30 лева, които се продават във всяка дрогерия. "Миришат ми на чистичко, на сапунче, това ми харесва", смее се Азис.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.